• JADŁOSPIS 17.11-28.11.2025

       

      Poniedziałek 17.11.25

      Zupa jarzynowa ze śmietanką i koperkiem (7,9) (400ML)

      chleb pszenny (1) (20G) pasta z tuńczyka (20g)

       chrupki kukurydziane (1) (50G)

       

      Wtorek 18.11.25

      Kotlet wieprzowy mielony (1,3) (100G)

      kasza jęczmienna (150G)

       surówka z buraczków (120G)

      Lemoniada z cytrusami (200ML)

       

      Środa 19.11.25

      Panierowane fileciki drobiowe (1,3) (100 G), pieczone ziemniaki  (150 G)

      marchewka z masłem (120 G)

      Kompot z owoców leśnych (200 ML)

       

      Czwartek 20.11.25

      Potrawka z kurczaka z marchewką i groszkiem (7) (150 G)  ryż (150 G) 

      Woda z cytrusami ( 200 ML)

       

      Piątek 21.11.25

      Kopytka ziemniaczane (1,3,7)  (200 G)

       sos truskawkowy z twarogiem (7) (100G)

      Kompot jabłkowo- gruszkowy (200 ML)

       

       

       

      Poniedziałek 24.11.25

      Zupa krem z pieczonych warzyw (9) (400 ML) grzanki z chleba pszennego (1) (20 G) chałka na słodko (1,3,7)(50G)

       

      Wtorek 25.11.25

      Makaron (1,3) (200 G)  z sosem bolońskim  (7) (100 G) (wieprzowo- wołowym)

      Lemoniada z cytrusami (200 ML)

       

      Środa 26.11.25

      Pieczone pałki z kurczaka (9) (100 G),

      gniecione ziemniaki (7) (150 G)

      surówka z marchewki i jabłka (120 G)

      Kompot z truskawek (200 ML)

       

      Czwartek 27.11.25

      Pulpety drobiowe (100 G), sos pieczeniowy (20 G), ryż z groszkiem (150 G) 

      Woda z cytrusami (200 ML)

       

      Piątek 28.11.25

      Panierowany filet rybny (1,3,4,9) (100 G) gniecione ziemniaki (7) (150 G) 

      kiszony ogórek (120 G)

      Lemoniada z cytrusami (200 ML)

       

       

       

       

      Alergeny :

       1. GLUTEN , 2. SKORUPIAKI I POCHODNE, 3. JAJA, 4. RYBY, 5.ORZESZKI ZIEMNE, 6. SOJA, 7. MLEKO I POCHODE ŁĄCZNIE Z LAKTOZĄ, 8. ORZECHY MIGDAŁY,

       9. SELER, 10.GORCZYCA, 11.NASIONA SEZAMU, 12. DWUTLENEK SIARKI I SIARCZANY, 13. ŁUBIN I POCHODNE, 14.MIĘCZAKI I POCHODNE.

       

       

       

      JADŁOSPIS 03.11-14.11.2025

       

      Poniedziałek 03.11.25

      Zupa ogórkowa na żeberkach (400 ml)

       pieczywo pszenne,

      mini wafle kukurydziane z polewą malinową (35g)

      ALERGENY : 1,7,9

      Wtorek 04.11..25

      Kotlet schabowy (100 g) gotowane ziemniaki (150 g)  surówka z buraczków (120 g) lemoniada (200 ml)

      ALERGENY : 1,3,7,

      Środa 05.11.25

      Kurczak w sosie śmietanowo- szpinakowym (150g), kopytka ziemniaczane (150g)

      Kompot owocowy (200ml)

                                 ALERGENY :1,7,9

      Czwartek 06.11.25

      Krokiety z mięsem wieprzowym mielonym (2 sztuki)

      Surówka z kapusty (120g)

      Lemoniada (200ml)

      ALERGENY :1,3,7,9

      Piątek 07.11.25

      Naleśniki z prażonymi jabłkami (350g)

      Woda z cytrusami (200 ml)

      ALERGENY :1,3,7

       

       

      Poniedziałek 10.11.25

      BRAK CATERINGU

      ALERGENY:

      Wtorek 11.11.25

      BRAK CATERINGU

      ALERGENY :

      Środa 12.11.25

      Pulpety wieprzowe z warzywami  (130g) sos pieczeniowy (20 g) kasza kuskus perłowy (150g)

      Woda z cytrusami (200 ml)

      ALERGENY :1,3,7,9

      Czwartek 13.11.25

      Udko z kurczaka trybowane, gotowane ziemniaki z masłem (150g)  marchewka z groszkiem (120g)

      Kompot jabłkowo- gruszkowy (200 ml)

      ALERGENY: 1,3,7,9

      Piątek 14.11.25

      Paluszki rybne (100 g) pieczone ziemniaki (150g) surówka z białej kapusty  (120 g) Lemoniada (200 ml)

      ALERGENY : 1,3,4,7,9

       

       

       

       

      Alergeny :

       1. GLUTEN , 2. SKORUPIAKI I POCHODNE, 3. JAJA, 4. RYBY, 5.ORZESZKI ZIEMNE, 6. SOJA, 7. MLEKO I POCHODE ŁĄCZNIE Z LAKTOZĄ, 8. ORZECHY MIGDAŁY,

       9. SELER, 10.GORCZYCA, 11.NASIONA SEZAMU, 12. DWUTLENEK SIARKI I SIARCZANY, 13. ŁUBIN I POCHODNE, 14.MIĘCZAKI I POCHODNE.